RSS24.hu - Friss hírek a nap 24 órájában!


2008 tavaszán kezdte meg működését az akkor még újdonságnak számító RSS24.hu hírportál. A portálon tömören és sallangoktól mentesen olvasható több száz hírforrás híranyaga pár perccel megjelenésüket követően.
A portál hűséges látogatói elsősorban annak áttekinthetőségét és jól szegmentált tördelését, rovatszerkezetét, a híranyagok betekinthetőségét és az egyébként ritkaságnak számító archívum funkciót kedvelik leginkább. Ez utóbbi funkció segítségével valamennyi hírforrás közelmúltbeli híreit tárolt formában, visszamenőlegesen lehet keresni, böngészni.
Az oldal üzemeltetői általános kereső szolgáltatást is rendelkezésre bocsátanak, mely funkciót – az archívummal együtt – legtöbbször egyetemista és főiskolás hallgatók vesznek igénybe, dolgozataik elkészítésekor, azok háttéranyagainak kigyűjtéséhez.
Az oldal neve egyébként a hírek átviteli technológiáján, az angol Really Simple Syndication kifejezés rövidítésén, az RSS-en alapszik.

Sunshine FM Rádió


A 99,4 MHz-en sugárzó Sunshine Rádió már hallható volt az éterben 2001 és 2004 között. A lendület, a stílus, a név, a frekvencia maradt, csupán a tulajdonosi kör, illetve a műsorvezetők többsége változott.

A Sunshine Rádió műsorstruktúrájával és zenei palettájával a legkönnyedebb szórakozást nyújtja hallgatóinak, mindezt kínálja a legfrissebb információkkal, remek játékokkal és nyereményekkel...

Szállás Nyíregyháza


Miért a Szállás.hu?

- Nyerhetsz 3.000.000 Forintot
Vagy visszanyerheted utazásod árát, ha itt foglalod le szállásod
- Garantáltan a legjobb áron
Az oldalon feltüntetett árakra árgaranciát vállalunk
- 4000+ szálláshely, 25.000+ vendégértékelés
Szálláshelyeink száma folyamatosan növekszik, így a legszélesebb körben tudunk Neked segíteni
- Nincs foglalási díj
Foglalásodért, más oldalakkal ellentétben, nem számítunk fel semmilyen díjat
- Fizetés közvetlenül a szállodában
 
 

Golfról

Klubélet

Driving Range

Rendezvény

Partnereink

Golf története
Magyar golftörténelem
Szabályok
Handicap rendszer
Pályaalkalmassági
Faliújság
Nyírség Golf Klub története
Etikett
Golfoktatás
Golfshop
Rendezvény Támogatóink
Együttműködő partnereink
Médiapartnereink