MEGHÍVÓ - Országos nyílt golf hétvége! | 2010.04.18.

Ezúton invitáljuk Önt és kedves barátait a most hétvégén, április 24-25-én megrendezésre kerülő, Magyar Golf Szövetség Nyílt Hétvége akciójára, melynek keretében bárki, aki szeretne mozogni, kikapcsolódni és megismerni a világ legnépszerűbb (igen az!) sportját, most ingyen próbálhatja ki a golfot.

Klubunk, a nyíregyházi Nyírség Golf Klub, idén is csatlakozott a népszerű kezdeményezéshez. A tavalyi tapasztalok szerint, várhatóan idén is nagy érdeklődés mellett, kiváló hangulat, barátságos, a régi polgári értékeinket idéző, kulturált légkör jellemzi majd az eseményt.

A golf a világ legnépszerűbb játéka. Merev szabályzata és etikett előírásai biztosítják annak sportszerűségét, becsületességét. Talán furcsának hangzik, de multi cégek vezető pozícióiban sokszor követelmény a golftudás. Nem véletlenül. A golf nagyon komoly jellemformáló sport.

Nos, Magyarországon és így Nyíregyháza térségében is egyre többen fedezik fel maguknak a golfot, annak minden szépségével, tradíciójával. A Nyírség Golf Klub az ország talán legszebb gyakorló környezetét kínálja vendégeinek. Fedett elütők, sima greenek, tiszta fairway, homokbunker, klubház, tárgyalásokhoz, rendezvényekhez is alkalmas, fedett beszélgető rész, gyönyörű tó és "az a szép zöld fű"...

Szeretettel várjuk egész hétvégén,

Závaczki Zsolt – a Nyírség Golf Klub elnöke (06 20 338 8411)

 

Fotó: 2009-es nyílt nap, oktatást tartottak a Damien McPherson Golfakadémia edzői

< vissza

 
 
 
Támogatóink


 
 
Együttműködő partnereink


 
 
Médiapartnereink 
 

Golfról

Klubélet

Driving Range

Rendezvény

Partnereink

Golf története
Magyar golftörténelem
Szabályok
Handicap rendszer
Pályaalkalmassági
Faliújság
Nyírség Golf Klub története
Etikett
Golfoktatás
Golfshop
Rendezvény Támogatóink
Együttműködő partnereink
Médiapartnereink