Bronzérem a Magyar Match Play Bajnokságon | 2013.05.16.

Országos Felnőtt Match Play Bajnokság harmadik helyezettje.

Előzetesen nem szerepelt ez a verseny Závaczki Bálint versenynaptárában. A döntés apropója amiért mégis részt vett ezen a három napos viadalon, hogy ez a különleges játékforma kiemelkedően magas koncentrációt, alapos felkészülést igényel a játékostól. Ez mindenképpen jó felmérő a versenyző mentális felkészültsége szempontjából. A résztvevők között számos olyan versenyző szerepelt, akik korábban felnőtt kategóriában Országos kiemelt versenyek győztesei, helyezettjei voltak. Bálint ebben az erős mezőnyben tudta elérni azt az eredményt, ami kellett ahhoz, hogy felállhasson a dobogóra.

Jó előjel lehet ez Bálint számára, a két hét múlva kezdődő U.S.Kids Golf Európa Bajnokságra. Mint ahogy az eddigi felkészülési versenyeinek az eredményei is bíztatóak. Idén Szlovákiában szerzett egy második helyet, Csehországban egy második és két, harmadik helyezést, valamint itthon egy összetett első és egy ötödik helyet. Az Európa Bajnokság előtti két utolsó versenyére készül a hétvégén.

Eddigi kimagasló eredménysorának, és Match Play Magyar Bajnokságon szerzett harmadik helyének köszönhetően, a Magyar Junior válogatott szövetségi kapitánya, minden idők legfiatalabbjaként válogatta be Bálintot a 14-18 évesek csapatába.

< vissza

 
 
 
Támogatóink


 
 
Együttműködő partnereink


 
 
Médiapartnereink 
 

Golfról

Klubélet

Driving Range

Rendezvény

Partnereink

Golf története
Magyar golftörténelem
Szabályok
Handicap rendszer
Pályaalkalmassági
Faliújság
Nyírség Golf Klub története
Etikett
Golfoktatás
Golfshop
Rendezvény Támogatóink
Együttműködő partnereink
Médiapartnereink