Összegzés | 2011.12.26.

Öt éves a Nyírség Golf Klub

Az év végeztével, mindig egy kis összegzést készít az ember. Az idén folyamatos híradást adtunk arról, hogy mi is történik a Nyírség Golf Klubban. Most inkább egy kis áttekintést tennénk, hogy az elmúlt években, kik voltak a klub bajnokai.

Az első teljes verseny szezonra, 2008-ban került sor. Ekkor még a greenek állapotának megfelelően „téli green” szabályok alapján került sor a versenyek lebonyolítására.Ebben az esztendőben Zuberecz Dávid bizonyult a klub legjobb játékosának.

 

2009-ben egy junior játékos kaphatta meg az összetett győzelemért járó kupát. Sajnálatos módon, Ő már nem folytatja a golfozást, pedig ez az összetett győzelem predesztinálhatta volna arra, hogy komoly országos versenyeken bizonyíthassa rátermettségét. Ő Lanter Patrik.

2010-ben ismét a juniorokkal kellett megküzdenie a felnőtt mezőnynek. Kiemelkedő játékukkal állandó célpontjai voltak a felnőtteknek, akiket le kellett volna küzdeniük. Závaczki Bálit és Rusznyák Szabolcs között, az utóbbinak sikerült a végső győzelmet megszerezni.

A 2011-es év hozta meg az áttörést, ekkor már felnőtt játékos állhatott fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Az a játékos, akinek ebben az évben sikerült a győzelmet elérnie, biztos, hogy nem utoljára tartott „Házi Bajnokság” győztes kupát a kezében. Az Ő céljai sokkal messzebbre mutatnak. Azért a célért amit Ő kitűzött maga elé, maximális alázattal, szorgalommal küzd. A cél: a golf edzői képesítés megszerzése. Rusznyák László a klub első balkezes bajnoka, és amennyiben céljait eléri, Ő lehet Magyarország első balkezes golf oktatója.

2011-ben először, egy öt fordulóból álló „Téli Házi Bajnokságot” rendezett a klub. Az időjárás kegyessége miatt, még december elején is volt lehetőség golfozásra. Itt ismét a juniorok kerültek a figyelem központjába. Végül kiegyensúlyozott versenyzéssel Závaczki Bálint szerezte meg az összetett elsőséget.

 

Mindenkinek gratulálunk!A jövőben is gazdag golf élményeket kívánva, Boldog Új Esztendőt mindenki számára!

< vissza

 
 
 
Támogatóink


 
 
Együttműködő partnereink


 
 
Médiapartnereink 
 

Golfról

Klubélet

Driving Range

Rendezvény

Partnereink

Golf története
Magyar golftörténelem
Szabályok
Handicap rendszer
Pályaalkalmassági
Faliújság
Nyírség Golf Klub története
Etikett
Golfoktatás
Golfshop
Rendezvény Támogatóink
Együttműködő partnereink
Médiapartnereink