A vidéki range „határon túlra üt”, avagy kis közösségben nagy összetartás. | 2011.09.19.

A vidéki range „határon túlra üt”, avagy kis közösségben nagy összetartás - Lengyelországban versenyeztek a Nyírségiek.

A magyarországi kapcsolatok után ezennel külföldi golf klubbal vette fel a kapcsolatot a Nyírség Golf Klub. Szeptember 11-13-ig a Krakkó Valley Golf Club volt a vendéglátója a Nyírségi csapatnak.

Előzetes szervezés után, egy három nemzet versenyén mutathatták meg tudásukat a Nyíregyháziak. A három napos golfút második napja a gyakorlónap volt. Szükség is volt a pálya megismerésére a verseny előtt, hiszen nagyon technikás, komoly domborzattal rendelkező pálya a krakkóiaké. A versenynapon 44 golfozó állt az elütőkre. A flight-okat vegyesen állították össze. Cseh, lengyel, és magyar golfozók voltak beosztva hcp szerint.

A versenyt stableford pontszámítás alapján értékelték ki. A Lengyel és Magyar golfozók külön versenyt vívtak egyenként 12-12 fővel. A mieink külön erre az alkalomra palackozott, egyedi cimkével ellátott tokaji bort, és Nyírség Golf Klub logóval hímzett polót vittek a vendéglátó klub tagjai részére.

A végeredmény Krakkó Valley Golf Club, Nyírség Golf Klub 303-280. Az erre a versenyre készített vándor kupát ezennel nem sikerült Magyarországra hozni, de a klubvezetők előzetes egyezsége alapján, jövőre folytatása lesz a klubok közötti versengésnek. Gyógyírnak számít, hogy a torna legjobb stableford eredményét, a 44 fős mezőnyben, Závaczki Bálint érte el. Az Ő eredménye 47 pont! Ezt a tettét a vendéglátók különdíjjal jutalmazták.

A képen a csapat tagjai

Felső sorban balról: Zuberecz Dávid, Rusznyák Szabolcs és Rusznyák László, Tóth István, Kostyál András, Réti László, Závaczki Zsolt

Alsó sorban balról: Dr. Szakolczai Zsolt, Varga Péter, Závaczki Bálint, Román Róbert, Nagy Péter

< vissza

 
 
 
Támogatóink


 
 
Együttműködő partnereink


 
 
Médiapartnereink 
 

Golfról

Klubélet

Driving Range

Rendezvény

Partnereink

Golf története
Magyar golftörténelem
Szabályok
Handicap rendszer
Pályaalkalmassági
Faliújság
Nyírség Golf Klub története
Etikett
Golfoktatás
Golfshop
Rendezvény Támogatóink
Együttműködő partnereink
Médiapartnereink