Nyílt Golf Hétvége 2011. | 2011.05.14.

Szombaton volt a 2011-es Nyílt Golf Hétvége akció első napja az összes golflétesítményben. A Nyírség Golf Klub pályáján ismét sok érdeklődő fordult meg. Egészen kicsiktől az idősebbekig egyaránt jelentek meg érdeklődők. Nem is csoda, hisz a golf sportot 6-99 éves korig ajánlák. Azt viszont szigorúan be kell tartani, nehogy lesérüljünk...

 

Máté volt az egyik legifjabb érdeklődő szombaton. Mozdulataival azonnal elárulta, hogy erős férfi jellem lakozik benne...

Azután a tesó megmutatta: csak megfontoltan, elébb a green-t kell megolvasni ám, de alaposan...

S végül, lám... Benn is van a lyukban. Csíny letudva...

 

A golfklub tagjai közül is kilátogattak páran. Segítettek a látogatóknak, bemutatták az ütéseket, olykor megkapálták a földet is, ám többnyire összerakták az érdeklődő sporttárs-jelöltek mozdulatait.

A látogatók és a klubtagok között jóízű beszélgetések alakultak ki, sok színes golfélmény került elő, mókás sztorik és persze néhány új ismeretség is alakult közben. A klub jóvoltából volt egy kis terülj-terülj asztalkám is, ahol lazítani lehetett, árnyékban, hűvösben.

És lám... Pista magyarázza, András persze érti, csak közben koncentál (és a diéta?), Dávid viszont issza Pista minden szavát. (A fotós meg éhezik...)

 

Vasárnap, azaz holnap is sok szeretettel illetve érdekes programokkal várja az érdeklődő közönséget a Nyírség Golf Klub. Címünk és elérhetőségünk a weboldalunkon és a facebookon is megtalálható.

Üdvözlettel, Nyírség Golf Klub

< vissza

 
 
 
Támogatóink


 
 
Együttműködő partnereink


 
 
Médiapartnereink 
 

Golfról

Klubélet

Driving Range

Rendezvény

Partnereink

Golf története
Magyar golftörténelem
Szabályok
Handicap rendszer
Pályaalkalmassági
Faliújság
Nyírség Golf Klub története
Etikett
Golfoktatás
Golfshop
Rendezvény Támogatóink
Együttműködő partnereink
Médiapartnereink