Országos Nyílt Golf hétvége - 2011. május 14-15. | 2011.05.04.

A Magyar Golf Szövetség 2011. május 14-15-én ismét Országos Nyílt Hétvégét rendez. Jöjjön el, próbálja ki és ismerkedjen meg a golffal, mint szabadidős kikapcsolódási sporttal, és mint életformával!

Regisztráljon az ingyenes golf hétvégére, és ha szerencsés, az élményen kívül még számos értékes ajándékkal is gazdagabb lehet.

"A golf mindenkié" sportfilozófiánk, egy országos kampány során indult útnak. A kezdeményezés célja az volt, hogy bemutassuk és megismertessük a golfjátékot, a nagyközönségnek és ezzel a - golfjáték 1902-ben lezajlott hazai ősbemutatója után - minden érdeklődő testközelbe is kerülhessen a golffal, mint szabadidős kikapcsolódási sporttal, és mint életformával.

A 2008-as évben, hagyományteremtő céllal életre hívott Nyílt Hétvége, a Magyar Golf Szövetség koordinálása és szervezése mellett, a magyarországi golflétesítmények példaértékű összefogásával jött létre. Arra hivatott, hogy egy népszerűsítő folyamatot elindítva, minden, a golfsport iránt érdeklődő fiatal vagy felnőtt személy vagy szervezet számára utat mutasson, annak érdekében, hogy az évtizedes téves sztereotípiákat megváltoztassuk, és pozitív irányba mozdítsuk el az emberek golffal kapcsolatos érzelmeit, gondolatait, vagyis ráébresszük őket a golf valódi értékére.

És persze, hogy megtaláljuk a magyar Tiger Woods-okat és Annika Sörenstamokat!

Ehhez persze sok munkára és folyamatos összefogásra van szükség a hazai golfélet résztvevői között.

< vissza

 
 
 
Támogatóink


 
 
Együttműködő partnereink


 
 
Médiapartnereink 
 

Golfról

Klubélet

Driving Range

Rendezvény

Partnereink

Golf története
Magyar golftörténelem
Szabályok
Handicap rendszer
Pályaalkalmassági
Faliújság
Nyírség Golf Klub története
Etikett
Golfoktatás
Golfshop
Rendezvény Támogatóink
Együttműködő partnereink
Médiapartnereink